lørdag 20. februar 2010

#11 - Marinerte kamskjell

Marinerte kamskjell
Antall porsjoner:
2
 
Ingredienser:
6 kamskjell
3 ss olivenolje
1 lime
1 ss gressløk

 
Drikkeforslag:
Chablis er vinen du skal velge her, som Domaine Sainte-Claire la Palotte 2006, kr 145.00 (·30262 - bestillingsutvalg). En frisk og fin all round vin. Vil du gjøre litt mere stas ut av måltidet anbefales Brocard Montée de Tonnerre Chablis 1. cru 2004, kr 275.00 (30265 - bestillingsutvalg).
               25769525729567Fremgangsmåte:
Rens kamskjellene, og kast alt bortsett fra den hvite muskelen. Skjær muskelen i tynne skiver, og legg disse utover på et fat. Pisk sammen olivenolje og saften fra en lime, og ha denne blandingen over kamskjellskivene.
La stå svalt en time, men romtemperer 15 minutter før servering. Dryss over litt finhakket hakket gressløk til slutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar