Focaccia | |||
Ingredienser: 3 dl vann 4 ss olivenolje 50 g gjær 9 dl hvetemel 4 ss virgin olivenolje tynne skiver rødløk maldon salt | Fremgangsmåte: Lag en elastisk deig, så bløt som mulig, av mel, vann olje og gjær. La heve i ca 30 minutter - trykk deigen ut i en dyp form. Stikk hull i deigen med fingrene og hell over oljen, legg på løk. Stek foccaciaen ved 240 grader i 15-20 minutter. Innsendt av: Odd Hagenes, Hafrsfjord Illustrasjonsfoto: Astrid Hals |
lørdag 20. februar 2010
#5 - Foccacia
Oppskriften finnes forhåpentligvis i sin helhet her: http://www.aperitif.no/index.db2?id=14882&start=0&oppskriften=96015
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar