Kjøttboller til tapas | |||||
Antall porsjoner: 4 Ingredienser: 500 g kjøttdeig 1 ts salt ½ ts pepper 1 egg 1 pakke chorizopølse 1 dl fetaost i biter 2 ss hakket frisk basilikum 2 ss olje til steking Drikkeforslag: Basiano Garnacha eller Tio Pepe Fino ********************************************************** Takk til aperitiff! Her og her. Tilbake til oversikt | Fremgangsmåte: Bland egg, salt og pepper godt inn i kjøttdeigen. Skjær chorizo i små biter. Bland pølse, fetaost og urter forsiktig inn i kjøttdeigen. Form deigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann. Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune. La de ettersteke på svak varme i ca. 10 minutter til de blir gjennomstekt. Server med en sterk tomatsaus, paprikasalat og gode poteter. |
lørdag 20. februar 2010
#2 - Kjøttboller i tomatsaus
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar