Tapasbloggen
lørdag 20. februar 2010
#4 - Saltkokte poteter
1. Bruk delikatessepoteter (finnes i gjennomsiktige 'plastbokser')
2. Kok opp vann med mye salt (1/2 kg salt per liter vann)
3. La potetene koke til de er gjennomkokte.
(Ikke stikk hull på dem for å kjenne etter.)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Nyere innlegg
Eldre innlegg
Startsiden
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Følgere
Bloggarkiv
▼
2010
(26)
►
mai
(1)
►
mars
(9)
▼
februar
(16)
#15 - Blåbærpai
#14 - Friterte osteboller
#13 - Patata bravas
#12 - Hvitløksdampede blåskjell
#11 - Marinerte kamskjell
#10 - Marinerte scampi
#9 - Tomat- og mozzarellasalat
#8 - Bacondadler
#7 - Asparges med parmesan og parmaskinke
#6 - Aioli
#5 - Foccacia
#4 - Saltkokte poteter
#3 - Lefser med laks eller spekeskinke
#2 - Kjøttboller i tomatsaus
#1 - Pastasalat med salami
Oversikt
Om meg
Jens
Vis hele profilen min
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar