Tapasbloggen

lørdag 20. februar 2010

Oversikt

Tapas:

1. Pastasalat m/salami
2. Kjøttboller i tomatsaus
3. Lefser m/ laks eller spekeskinke
4. Saltkokte poteter
5. Foccacia
6. Aioli
7. Asparges med parmesan og parmaskinke
8. Bacondadler
9. Tomat og mozzarellasalat
10. Marinerte scampi
11. Marinerte kamskjell
12. Hvitløksdampede blåskjell
13. Patata bravas
14. Friterte osteboller

*****************************

Annet:

15. Blåbærpai
16. Sjokoladekake
17. Dronning Maud pudding
18. Oreokake
19. Fine horn
20. Grove horn
21. Steking av ytrefilet, okse
22. Kålrotkrem (tilbehør til ytrefilet)
23. Rosenkål og bacon (tilbehør til ytrefilet)
24. Grønn peppersaus (tilbehør til ytrefilet)
25. Hvordan steke biff? (I stekepannen)
Lagt inn av Jens kl. 04:37

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyere innlegg Startsiden
Abonner på: Legg inn kommentarer (Atom)

Følgere

Bloggarkiv

  • ▼  2010 (26)
    • ►  mai (1)
    • ►  mars (9)
    • ▼  februar (16)
      • #15 - Blåbærpai
      • #14 - Friterte osteboller
      • #13 - Patata bravas
      • #12 - Hvitløksdampede blåskjell
      • #11 - Marinerte kamskjell
      • #10 - Marinerte scampi
      • #9 - Tomat- og mozzarellasalat
      • #8 - Bacondadler
      • #7 - Asparges med parmesan og parmaskinke
      • #6 - Aioli
      • #5 - Foccacia
      • #4 - Saltkokte poteter
      • #3 - Lefser med laks eller spekeskinke
      • #2 - Kjøttboller i tomatsaus
      • #1 - Pastasalat med salami
      • Oversikt

Om meg

Bildet mitt
Jens
Vis hele profilen min